Suzuki GSXR 600 2006-2010 Superbike Kit LSL

LSL
120S108(1)
  • Beschrijving
  • Meer details

LSL Superbike Kit, GL. Suzuki GSXR600, type JS1B2, 2006-2010.

Gebruik stuur LN1. Het gewenste stuur moet apart worden besteld. 

De LSL superbike kit is van uitstekende kwaliteit.
De kit omvat de stuurhouder, Stahlflex remleiding, koppelingsleiding en alle montagedelen. 

Indien U een aluminium stuur besteld heeft U stuurdoppen nodig met een diameter van 14mm, voor een stalen stuur is de diameter van de stuurdoppen 18mm.

U kunt hier de montagehandleiding voor dit artikel downloaden.
Het PDF opent in een nieuw tabblad.

Superbikes en andere sportmotoren met clipons kunnen met deze conversie kits worden omgebouwd om zodoende een comfortabel superbike stuur te kunnen monteren.

LSL heeft voor ieder model motorfiets gezocht naar de ideale oplossing voor de montage van een superbike stuur. Elk type adapter is CNC gefreesd uit top kwaliteit aluminium en daarna geanodiseerd voor bescherming tegen weersinvloeden. 100% pasvorm. Design is aangepast aan het design en de vorm van de originele balhoofdplaat.

De LSL superbike kit is van uitstekende kwaliteit. De kit omvat de stuurhouder, indien nodig langere Stahlflex remleiding, koppelingsleiding en alle montagedelen. Het gewenste stuur moet apart worden besteld.

Door gebruik te maken van een superbike stuur ontstaat een ontspannen rijpositie en verkrijgt men een perfecte motorbeheersing. Hierdoor betere handling en remeigenschappen.